2013. június 2., vasárnap

PROTECTIVE SÍPCSONTVÉDŐ mérete L-es - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


PROTECTIVE sípcsontvédő L-es méretű
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN FELPRÓBÁLHATÓ ÉS CSAK HA MEGFELELŐ, AKKOR KELL KIFIZETNI A TERMÉKET. Személyes átvétel Bp. IV. kerületben, a megadott címen (az újpesti metró végállomásához közel) H-P-ig v. HÉTVÉGÉN  egyeztetés után. Kizárólag ajánlottan postázok. Sok szuper SPORTRUHÁT árulok még, érdemes megnézni!
Fizetés:
Ha megnyerte az aukciót, kérem jelezze, hogy személyesen, vagy postán szeretné-e megkapni! A vételár kiegyenlítéséhez választható a banki átutalás vagy rózsaszín csekk küldése ill. személyesen is ki lehet fizetni a terméket (Újpesten, a megadott címen). A közlemény, vagy megjegyzés rovatba kérem írja be a FELHASZNÁLÓNEVÉT és a POSTÁZÁSI CÍMET, a könnyebb beazonosítás miatt!
Postázás:
Ha szeretné megvárni több termék lejáratát, kérem jelezze! Amennyiben több aukciót nyer meg, egyben postázom, így postaköltséget spórolhat. A megnyert terméket 2 kg-ig ajánlott levélként, felette csomagként, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően tudom elküldeni.
Kérem, hogy 1 HÉTEN BELÜL RENDEZZÜK LE AZ ÜZLETET, ellenkező esetben ismét meghirdetem a terméket és sajnos nem tudok pozitívan értékelni.
Sikeres licitálást kívánok!
Saját oldalam itt található, katt. ide: SAJÁT OLDALAM
További termékeim itt találhatóak, katt. ide: TOVÁBBI TERMÉKEIM
Ha tetszenek a termékeim és szeretne értesítést kapni az újabb aukciókról, akkor tegyen a kedvenc eladói közé, katt. ide: KEDVENC ELADÓM


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-06-20 21:30
. PROTECTIVE SÍPCSONTVÉDŐ mérete L-es - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése