2013. június 8., szombat

Speakon dugó, 2 pólusú, Neutrik NL2FC + 1 ÉV GARI - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Speakon dugó, 2 pólusú, Neutrik NL2FC
Főbb adatok:
-2 pólusú Speakon dugó
-Profi minőség
-Made in Liechtenstein-A legtöbb hangfalhoz és erősítőhöz használható
Részletes leírás, felhasználási javaslat:
Profi minőségű, 2 pólusú Speakon csatlakozó. Tapasztalt felhasználóknak nem kell bemutatni sem a márkát, sem a csatlakozó típust. Akik csak most ismerkednek a hangtechnikával, azoknak néhány gondolat róla: Jelenleg a Speakon csatlakozók számítanak a legelterjedtebb és legjobb csatlakozónak. A legtöbb erősítő és hangfal ezzel a típussal van szerelve. Előnye hogy bekötés után a csatlakozót egy zár fogja be az aljzatba, így senki nem tuja kirántani a kábelt használat közben. A Neutrik a világ legnagyobb csatlakozógyártója. Termékei nagyon jó minőségűek és hosszú életűek. Komolyabb felhasználóknak célszerű megfizetni ezt a minőséget.
Ha a vásárló a csatlakozóhoz kábelt is vásárol, igény esetén ingyenesen készre szereljük. Ez esetben vásárolja meg külön a kívánt kábelmennyiséget is, vagy a megjegyzésbe írja le hogy milyen kábelra szereljük rá.
Szimmetrikus és aszimmetrikus rendszer esetén egyaránt használható, XLR-XLR kábel esetében nem kell foglalkozni ezzel a kérdéssel.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható
-Budapestre és az ország több pontjára ingyen szállítjuk
-Utánvét esetén a szállítási díj: 1500 Ft
-Előre utalás esetén a szállítási díj: 800 Ft
-2 db 10. 000 Ft fölötti termék vásárlása esetén NINCS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
-A termékek egyformák és különbözőek is lehetnek
-A kedvezménybe csak a 10. 000 Ft fölötti termékek számíthatók be
Garancia:
1 év garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és a további teendőkről ismertetjük. Elvárás hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
 
1 év garancia!
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
Budapestre ingyen szállítjuk!
Ár: 1. 200 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is!
 TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2013-06-27 00:19
. Speakon dugó, 2 pólusú, Neutrik NL2FC + 1 ÉV GARI - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése