2013. július 28., vasárnap

Dynamite Baits - Strawberry&Scopex bojli 15mm 1ft- - Jelenlegi ára: 1 Ft

Dynamite Baits - Strawberry & Scopex Nut Crunch bojli mintacsomag 
a legkedvezőbb áron! Ez a fajtabojli 4-5. 000 ft/ kg-os árban kaphatók a boltokban. Itt lehetőséged van sokkal kedvezőbb áron kipróbálni.  Akár több fajtát is vásárolhatsz nálunk.
 Az aukció 1 ft-ról indul. Mindenki annyit licitáljon amennyit megér neki egy ilyen lehetőség.  
Az aukció tartalma:
-Dynamite Baits - Strawberry & Scopex Nut Crunch 15 mm-es bojli ( 12 db) 
A Dynamite Baits-nél még évek óta rendkívül sikeresen alkalmazott és a legjobban bevált édes-gyümölcsös aromákkal egy olyan íz és illakombinációt hoztak létre, amelynek a kapitális pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. A csali már a tesztelés korai időszakában is rendkívüli eredményeket hozott. A bojli fantasztikus csalogatóhatásához egy könnyen emészthető beltartalom párosul. Vízoldékony összetevői miatt hatását minden vízhőmérsékletnél nagymértékben kifejti. ,, Roppanós" textúráját a nagymértékben hozzáadott mogyorónak és az egyéb darabosabb összetevőknek köszönheti. A vízbeérkezést követően hatása azonnal érvényesül, hisz ,, laza" szerkezete segíti az aromák és egyéb folyékony csalogatóanyagok kiáramlását. Madáreledeleket, növényi fehérjéket és a halak számára létfontosságú szénhidrátokat tartalmaz.
Legkedvezőbb szállítási mód a "Postai sima levél-előre utalással" , de a legegyszerűbb, leggyorsabb és legmegbízhatóbb a Futárszolgálatunkkal -utánvétellel: 950 ft-ért. A sikeres vásárlás után egy linket-t is küdünk önnek amire kattintva vásárolhat a Top 100 termékünk közül is. Kiegészítők, kellékek, aprócikkek a legkedvezőbb árakon. Több termék vásárlása esetében a postaköltség kedvezőbb.
Nézz szét a többi aukciónk között. Megéri.
 
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-31 18:00
. Dynamite Baits - Strawberry&Scopex bojli 15mm 1ft- - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése