2013. szeptember 1., vasárnap

52-60 M&S szuper csinos extra moletti tunika - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

M&S márkájú, szuper csini, tökéletes állapotú extra moletti tunika. Anyaga elasztikus pamut, rugalmas, de kérlek vedd figyelembe az általam mért adatokat is. Színe: khaki, U alakú kivágással, alatta csipke díszítéssel. Aszimmetrikus aljú, kitűnően takarja a kritikus testrészeket. Az anyagából adódóan rendkívül kényelmes darab.
Méret:
MB: 2x 65-95 cm
DB: 2x 65-95 cm
CSB: 2x 81-120  cm
TH: 80-86 cm
TUDNIVALÓK LICITÁLÁS ELŐTT:
A kapcsolatfelvételre 3 nap, a fizetésre 7 nap áll rendelkezésedre!!!
Étkezési utalványt is elfogadok, de kérem ezt még a leütés előtt jelezni.
Szállítás:   az utalás beérkezése után 2-3 munkanap!
Felhasználó nevet utaláskor kérek.    
Postázási címedet is küldd el.
Minden esetben feltüntetem a postaköltséget, így az aukció megnyerése után azonnal tudsz utalni a megadott számlaszámra. Ha a csekkes megoldást választod, a címet megtalálod a leütés után kapott automatikus levélben.
A személyes találkozót jelenleg nem tudom megoldani.
SIMA LEVÉLKÉNT CSAK ELŐRE ÉRTÉKELÉS UTÁN TUDOK POSTÁZNI!
Ha bármi hibát találsz a termékeken, jelezd felém, megbeszéljük a problémát, mert hát én is tévedhetek!
Visszavásárlás/árucsere: kizárólag hibás terméket cserélek be abban az esetben, ha visszaküldöd nekem és megbizonyosodom a hibáról. Ha a szín nem tetszik vagy a méret nem jó, akkor nem tudom becserélni, ezt kérlek vedd figyelembe.
Bármilyen kérésedre, kérdésedre nagyon szívesen válaszolok!
Ha rögtön nem tudsz fizetni, írj és megbeszéljük, de ezt kérlek, még a leütés előtt tedd meg.
Gyűjtögetni is lehet, előzetes megbeszélés alapján, maximum 3 hét áll rendelkezésedre.
Fontos még!!!
Kifejezetten moletti és extra moletti ruhákat árulok nagy választékban. Nagyon sok vadonat új, címkés vagy címke nélküli ruhám van, amit fix árasként azonnal leüthetsz. Kérlek, ne a címkén feltüntetett méretekre hagyatkozz, hanem az általam megadott adatokra. Ha van kérdésed, nyugodtan kérdezz még a vásárlás előtt és nagyon szívesen válaszolok, így elkerülhetőek a félreértések.
Több termék vásárlása esetén kérlek, vedd fel a kapcsolatot velem, hogy a postaköltséget megírhassam. Természetesen alkuképes vagyok, ha úgy érzed, hogy valamelyik ruhát nagyon szeretnéd, de az árát magasnak találod, írj nyugodtan, megbeszéljük. Azt viszont vedd figyelembe kérlek, hogy az alku nem 50 %-nál kezdődik... és nem vonatkozik azokra a termékekre, amiket már eleve engedménnyel árulok.
Azt hiszem, leírtam mindent, ami fontos lehet, így nem maradt más hátra, mint minden kedves érdeklődőnek és leendő vásárlómnak jó licitálást és vásárlást kívánjak, bízom benne, hogy partnerek leszünk! : )



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2013-09-19 21:52
. 52-60 M&S szuper csinos extra moletti tunika - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése