2013. április 27., szombat

Neonato Combinato Tris sport babakocsi 4:1 - Jelenlegi ára: 45 000 Ft


Neonato Combinato Tris sport babakocsi
Esernyőre csukható multifunkciós Neonato Combinato Tris sport babakocsi, teljesen vízszintesig fektethető mózeskosár + autósülés-hordozó(biztonsági övbe fűzhető), + tartozékok még az állítható- kupola és napfénytető, felpatentolható lábzsák a mózesre és a hordozóra is, esővédő, saját patentokkal felerősített hátizsák, bevásárló háló.
Egy mozdulattal kinyitható és összecsukható az alapkocsi!
Autósülés és a mózes bölcső szerűen ringatható akár, öt pontos biztonsági övvel rögzíthető az ülésbe a baba. A mózeskosár háttámlája három pozícióban állítható, hogy jobban kilásson a pici.
Kerekei bolygósíthatóak, az egyik kerék fékezhető csak, de ez biztonsággal megtartja a kocsit így is!!!
Láb résznél is állítható az alap kocsi teljesen egyenesre, vagy ültetéskor behajlítható
Karfába rögzíthető a mózes és az autós hordozó is, mindkettő egy mozdulattal ki-be helyezhető, fogó karuk is ledönthető…
Az autós hordozón alul és hátul rejtett tároló rekesz található.
Hibája: csak az egyik fék működik lásd fentebb, 1-1 patent hiányzik a 2 karfáról, de ez amúgy sem szükséges amikor az autós hordozó vagy a mózes van fent a kocsin. Látszik a kocsin használat, de evvel együtt esztétikailag és statikailag is nagyon jó állapotú, lásd fotók! A mózes az autós biztonsági szettel lett fotózva, ez ki is vehető belőle egy pillanat alatt.
A huzatok könnyen levehetőek, minden eleme mosógépben mosható. Adom hozzá a kézikönyvét, amiről sok fotót készítettem, érdemes megnézni a különböző funkciók alkalmazását!!!
Plusz autós használatra rögzítő szett és szúnyogháló ajándék, ez a kettő kis hibás.
Személyesen átvehető, kipróbálható Zuglóban! Ha a futárt a vásárló intézi, akkor tudom postázni...
A katalógus fotó illusztráció, azért tettem be a képek közé, mert azon egyértelműen láthatóak a kocsi fő funkciói!
Eredeti ára: 142. 000. -
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogyha egyszerre 3db terméket vásárolsz tőlem, akkor 5%, 6db- vagy annál több termék egy idejű vásárlásánál 10% engedményt tudok biztosítani!!!
 utalványt teljes értéken elfogadok. Kérlek, aukció leütés előtt minden képen egyeztessünk!
Személyes átvétel: Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek: - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz, - Rózsaszín csekk
Postázás esetén előre utalást kérek, és amint megérkezik a kontroll sms a lehető legrövidebb időn belül feladom a csomagot. Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel! Ajánlottan és simán is tudok postázni, utóbbi esetben sajnos nem áll módomban garanciát vállalni, az ajánlott küldeményt elvesztés esetén lehet kerestetni és kártérítés igényelhető!


Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 20:45
. Neonato Combinato Tris sport babakocsi 4:1 - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése