2013. május 28., kedd

Forever A-Beta-Care - FLP bontatlan, új - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


Forever A-Beta-Care - FLP bontatlan, új
A legutóbbi időkben sok információ szól a szabad gyököknek az emberi szervezetre kifejtett kedvezőtlen hatásáról. A fáradtságot, az öregedést, sőt még egyes betegségeket is a szabad gyökök hatásának tulajdonítanak. A szabad gyökök olyan vegyi részecskék, amelyek testünkben a feszültség, a levegőszennyezés és a napsugárzás, stressz és más környezeti ártalom hatására fokozott mértékben keletkeznek.
Az E-vitamin csökkenti az érelmeszesedéss, így a szívkoszorúér-betegség kockázatát. Védi az érfal belső, tükörsima felületét a sérüléstől, ami az előfeltétele annak, hogy koleszterin rakódjon le. Az E-vitamin leköti a DNS-t károsító, mutációt okozó szabadgyököket. Erősíti az immunrendszert, amely elpusztíthatja a rákos sejtet mielőtt még a korlátlan szaporodás elindulhatna. Az E-vitamin védi a sejtmembránt, melynek fontos szerepe van a normális sejtnövekedésben és szaporodásban. Csökkenti a rendellenes daganatos génműködést. Lassítja a végtelen számú mutációt, mellyel a rákos sejt saját növekedését segíti elő, és ellenáll a kemoterápiás szereknek. Csökkenti az új, daganat növekedését elősegítő erek kialakulását. Erősíti a természetes ölősejtek aktivitását.
Az E-vitamin hatásos az emlő-, a prosztata-, a gyomor-, a végbél-, szájüreg-, és bőrrákok elleni védelemben. Hatására a nyálkahártyán kialakult rákmegelőző állapotok visszafejlődését is megfigyelték. Az A-Beta-CarE béta-karotinból származó A-vitamint, szelént és természetes E-vitamint tartalmaz, kényelmes lágy gélbe zárva.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-17 12:24
. Forever A-Beta-Care - FLP bontatlan, új - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése