2013. május 23., csütörtök

INTEL™ DUAL-CORE GÉP CSAK 9 NAPIG!NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó egy teljesen hibátlan, erős asztali számítógép kifogástalan állapotban! Minden mai alkalmazást tökéletesen futtat magas részletesség mellett, bármilyen szoftverrel tesztelhető, legyen az program/játék/alkalmazás. Kifejezetten jó gép média center céljából is, ugyanis nagyon halk. A gép tökéletesen megfelel a HTPC elvárásoknak, a FULL-HD filmek sem jelentenek neki problémát. Az újabb, 2012-2013-as játékokat is viszi nagyon szép grafikán! A munkámból kifolyólag sokat utazok, így kénytelen vagyok laptopot használni, ezért döntöttem úgy, hogy inkább eladom az asztali számítógépem. Kipróbálási garancia van rá!
 
A gépre telepítve van a magyar Windows 7 Home Premium az összes driverrel illetve a fontosabb programokkal, úgyhogy már csak össze kell dugni és működik!
 
Tulajdonságai:
Alaplap: Asus P5KC: Nagyon hatékony hőcsöves tuninglap. Kezeli a többmagos processzorokat, a DDR2 és DDR3-as ramokat, memória bővíthető 16GB-ig! Integrált hang, lan. Hátul 6db USB port, 2xPCI-E csatlakozó (!!! ) tehát egyszerre két darab videókártyát is köthetünk be, SLI-be. Brutál jó lap, kiváló hőelvezetéssel.
Processzor: Intel Core 2 Duo E4500, 800Mhz FSB: Kétmagos processzor, alapból 2x2. 2Ghz-en ketyeg, de egy kis órajel emeléssel 2x3. 0Ghz is beállítható (ilyen processzort vétek alapórajelen használni), kiszolgálja au újabb játékokat, nem összekeverendő az olcsó, alsó kategóriás Celeron D processzorokkal amik szintén kétmagosak de jóval alulmarad teljesítményben a core2duo processzorral szemben!
Processzor hűtő: Intel gyári.: Jó és hatékony processzorhűtő, zajszintje is alacsony, alig hallani!
Memória: CSX 2GB DDR3 1333Mhz:  Válogatott memória, így dual channelben több mint 1. 5x olyan gyors mintha külön lennének, DDR2-es memóriákat túlszárnyalja teljesítményben. CSX memóriában még nem csalódtam, gyors, stabil, elnyűhetetlen.
Videókártya: Asus 8600GT  512MB GDDR3 Gaming Edition: Mivel ez már a G84-es grafikus maggal szerelt verzió, ezért teljesítményben megegyezik a 8800 GTS -el, aminek kisebbek az órajelei és még G80-as grafikus maggal van szerelve.   Ráadásul jóval kevesebbet fogyaszt, és ennek köszönhetően sokkal kevésbé is melegszik mint a 8800 GTS 320/640 MB. Passzív hűtéses így hangtalan a hűtője mégis hatékony, hála a házba szerelt 2db 12cm-es ventilátornak, még játék alatt se melegszik 60° felé a videókártya! HD-READY felbontáson, közepes-magas részletesség mellett is megbirkózik az újabb játékokkal. De más téren is kiváló szolgálatot tesz, pl.: Zene és videóvágásnál, vagy 3D-s tervezésnél, tervezőprogramokhoz.
Winchester: Samsung 250GB SATA II, 7200RPM: Gyors megbízható winchester, 100/100%. Teszi a dolgát tisztességesen, rengeteg zene/játék/film/kép fér el rajta. Talán az egyik legmegbízhatóbb márka az összes közül.
Táp: Chieftec 350W: Nagyon halk, túlfeszültségvédelemmel rendelkező táp! Szerintem nem sok embernek kell bemutatni ezt a márkát, a Chieftec gyártja az egyik legjobb, felsőkategóriás tápokat.
Optikai meghajtók: Pioneer DVR-111D DVD író/olvasó: Fekete, ATA csatlakozású, tökéletesen ír/olvas! Új!
Ház: Cooler Master: Prémium, jól szellőző, fekete színű ATX ház, elől HD audió csatlakozók és 2db USB 2. 0,   csatlakozó. Az előlapon helyet kapott egy ventilátor szabályzó is amivel lehet állítani a ventilátor fordulatszámát. Nagyon hasznos.
Egyéb: Hátul 6db USB 2. 0, HD Audio, PS/2 (billentyűzet, egér) 1 x RJ45 LAN, 6 x jack csatoló, telepített Windows 7 Home Premium stb.
Személyes átvétel Lehetséges: Kazincbarcika (díjtalan), Miskolc (2000Ft), Eger (4000ft) illetve ezeknek a településeknek a vonzáskörzetében. Minden egyéb helyre, előreutalás után, Standard postai csomagként tudom küldeni, alaposan becsomagolva (1190Ft) illetve futárszolgálattal (2000Ft) vagy utánvétellel (3000Ft).
Utánvét esetén a szállítási költséget előre kérem utalni, a vásárló a gép árát pedig az átvételkor fizeti.
Kérem csak azok licitáljanak a gépre, akik vásárlási szándékukat komolyan is gondolják, licittörlést nem fogadok el! Ajándékba is kiváló választás lehet.
 
Jó licitálást kívánok!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-26 19:00
. INTEL™ DUAL-CORE GÉP CSAK 9 NAPIG!NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése